2 Dis 2013

Contest SEO Eridy

Assalamualaikum...
Salam sejahtera..........


contest, contest SEO, blog Eridy, jom sertai, hadiah menarik, page 1 di SERP, menang contest
Contest SEO Eridy

Baru pertama kali join contest SEO. Sambil-sambil blogwalking di Facebook, terlihat ada "Contest SEO Eridy", kalau tak silap di denaihati network. Apa lagi terus saja jatuh hati. Kenapa ianya sangat menarik minat terhadap contest ini?

    • Syarat-syarat yang diberikan sangat mudah.
    • Bebas nak tulis apa saja asalkan menepati tajuknya iaitu "Contest SEO Eridy".
    • Hadiah yang ditawarkan agak menarik iaitu RM200 untuk tempat pertama, keseluruhan berjumlah RM500.
    • Dapatlah belajar SEO secara lebih dekat dengan melihat entri daripada rakan-rakan lain.
    • Menguji teknik, tip, rahsia SEO yang ada pada diri sendiri.
    • Berkenalan sesama blogger lain secara lebih dekat terutama penganjur contest ini.
    • Dapat mempersembahkan artikel kita secara kreatif dengan acuan sendiri.
    • Boleh menguji blog kita di mana kedudukannya apabila di search engine carian Google.com?
    • Ingin mengetahui di mana kedudukan blog kita apabila menyertai contest ini?
    • Dapat mengetahui siapa yang paling hebat tentang SEO di antara blogspot dan wordpress dalam contest ini? 

      Seandainya rakan-rakan ingin menyertai di persilakan.  Boleh layari di blog Eridy. Di antara syarat-syaratnya ialah:
      • Tarikh tutup pendaftaran ini bermula 1 Disember 2013 dan berakhir pada 11 Disember 2013.
      • Perjalanan contest ini bermula pada 12 Disember 2013 hingga 30 Disember 2013.
      • Pemilihan pemenang ditentukan melalui muka surat pertama di carian Google.com menggunakan private browsing.
      • Wajib meletakkan keyword "Contest SEO Eridy".
      • Dibenarkan menggunakan kreativiti sendiri terhadap artikel yang dihasilkan.

        Sedikit latar belakang berkaitan siapa sebenarnya Eridy empunya blog yang menganjurkan contest ini. Saya pun tidak mengenali siapa dia Eridy. Kita boleh sama-sama mengenali si pemuda ini. Boleh lihat print screen di bawah ini.

        blog eridy, blogger baru, anjur contest SEO.
        Kenali Eridy


        Cepatlah menyertainya sebelum tarikh tutup berakhir. Hanya tinggal beberapa hari saja lagi. Masa tidak menunggu kita.
           
        Selamat menyertai Contest ini. Semoga berjaya semua........


        Related Posts

        46 ulasan:

        1. sama la saya baru pertama kali join contest. Apa-apapun semoga berjaya.

          BalasPadam
          Balasan
          1. Terima kasih...sudi singgah di sini memberi sokongan.

            Padam
        2. wah.. nama domain pun topseofriendly. mesti entri ni duduk di top 3 ni aku rasa

          BalasPadam
          Balasan
          1. Terima kasih sudi singgah di sini, Nama tidak semestinya boleh berjaya jika tidak dibuat dengan betul-betul.

            Padam
          2. Tuan Sohoque apa kurangnya, hari tu dah menang contest Klinik cinta. he..he..jangan buat2 lupa pula.

            Padam
        3. huh nama pun dah topseofriendly... moga berjaya

          BalasPadam
          Balasan
          1. Top seo tapi masih byk lagi kena belajar berkaitan seo ini.

            Padam
          2. Yalah tak sangkat namanya topseofriendly...semoga bertuah dan dapat menang contest ini.

            Padam
        4. Balasan
          1. Moga berjaya juga buat anda.

            Padam
          2. Semoga kita emua berjaya....tapi tak tahu lah siapa? kita cuba aje.

            Padam
        5. Semoga anda berjaya! Yang penting telah mencuba dan dapat ilmu...

          BalasPadam
          Balasan
          1. Ilmu seo kena pandai main...jika tidak tak ke mana juga blog kita ini.

            Padam
          2. Betul tu puan Aniza...he..he...

            Padam
          3. Mari kita sama-sama pakat mencuba. Mana tahu ada rezeki...

            Padam
        6. Balasan
          1. Terima kasih Anarm...semoga anda juga berjaya.

            Padam
          2. ANARM PUN TURUT SERTAI JUGA. bAGUS TU.....

            Padam
        7. tambah satu blog lagi ya abe sensasi..hehe

          BalasPadam
          Balasan
          1. Ini blog sambilan...abe sensasi tolong buatkan.

            Padam
          2. Bagusnya si abe dio...semoga berjaya.

            Padam
        8. Mohon tunjuk ajar ye..saya newbie dalam seo. :)

          BalasPadam
          Balasan
          1. Saudara Hafiz pun nak belajar SEO jugak...jom pakat belajar SEO.

            Padam
          2. Sama2 kita belajar teknik seo.

            Padam
        9. Wowwww hebat jugak hadiahnya. Saya pun dah sertai. Semoga berjaya...

          BalasPadam
        10. Ya aku suka contest yang bebas untuk buat entri tentang contest tersebut..tiada rasa terikat..semoga berjaya.

          BalasPadam
          Balasan
          1. Syarat yang dikenakan amat mudah, ini byk yg suka, jika peraturan ini dibuat.

            Padam
        11. Gud luck, saya pun join juga http://goo.gl/nt2J2O :D

          BalasPadam
          Balasan
          1. Kita sama-sama meriahkan lagi contest ini sebelum kita pwrgi ke thn baru 2014.

            Padam
          2. Terima kasih sudi singgah di sini. Semoga berjaya buat suffer.

            Padam
        12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

          BalasPadam
          Balasan
          1. Terima kasih bro....nanti saya terjah blog awak pula.

            Padam
        13. semoga berjaya! entri saya dah ke lautlah..hehe..

          BalasPadam
          Balasan
          1. Terima kasih Cik Matahariku...sudi datang jengok ke mari. Semoga Cik Matahariku berjaya walaupun ke laut tapi masih sempat nak naik.

            Padam
        14. Selamat berjaya , sama-sama kita meriahkan contest hebat ini

          BalasPadam
          Balasan
          1. TQ Wazi, nanti saya terjah blog anda pula. Semoga berjaya.

            Padam
        15. good luck!liniey pun join..sekadar memeriahkan cntest ni

          http://iamliniey.blogspot.com/2013/12/contest-seo-eridy.html

          BalasPadam
          Balasan
          1. TQ sudi datang. Moga berjaya buat Liniey Nor.

            Padam
        16. Hi...salam kunjungan...saya dari contest yang sama...good luck!

          singgah sini,klik2, baca2, hehe..

          jom http://tiny.cc/jengukblogsayapula :)

          Entry terbaru saya, TEMPAH LOGO MURAH : http://tiny.cc/tempahlogomurah

          Salam kenal antara blogger.

          BalasPadam
        17. Selamat berjaya yer...Mana tau, ada rezki utk anda =)

          BalasPadam
        18. Salam kenal..Saya Shah
          Ya betul masa tidak menunggu kita...so saya dah ketinggalan utk menyertainya..
          Semoga berjaya buat anda.. :)

          BalasPadam
        19. Good luck bro all the best for this Contest SEO Eridy - ramai yang hebat-hebat join :)

          BalasPadam
        20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

          BalasPadam
        21. topseofriendly mmg terbaik lahh.. huuhu

          BalasPadam
        22. zaman nieh aku dah tinggalkan dunia blog...

          tahun nieh join balik...

          setelah dua tahun...

          bulan 10 2013 ambik keputusan berhenti dalam blog...

          BalasPadam

        Terima kasih sudi mengunjungi blog ini. Semoga anda dapat banyak manfaat. Saya akan membalas setiap komen yang anda berikan. Blog ini sunyi tanpa komen daripada anda semua.